Dé juiste laptop voor jouw studie met gemak & zekerheid. Alles wordt voor je geregeld!

Onderwijsinstellingen

Studywise samen met de onderwijsinstelling

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst in de wereld van onderwijslaptops: Studywise. Hoewel de naam wellicht bekend in de oren klinkt, is onze benadering van deze propositie geheel vernieuwend. Wij geloven in een zorgeloze ervaring voor iedere leerling en student, waarbij de keuze voor de juiste laptop geen kopzorg hoeft te zijn voor ouders of studenten zelf. Deze overtuiging hebben we opnieuw geïntegreerd in onze volledig vernieuwde propositie.

Onze laptops zijn niet alleen beter afgestemd op het onderwijs in het algemeen, maar we streven er ook naar om nauw met onderwijsinstellingen samen te werken. Samen willen we ervoor zorgen dat elke laptop perfect past bij de specifieke eisen van elke opleiding. Dit betekent niet dat studenten hun keuzevrijheid verliezen, integendeel. We bieden hen nog steeds de vrijheid om af te wijken van het advies, met de zekerheid dat hun gekozen laptop geen obstakels zal vormen tijdens hun studie.

Bovendien bieden we alle studenten gemak. De mate van deze gemak en zekerheid is volledig aan henzelf. Voor al onze laptops geldt dat bij defecten wij de laptop ophalen, repareren en terugbrengen naar het gewenste adres van de student. Studenten hebben de keuze om alleen gebruik te maken van garantie, of om zich ook te verzekeren tegen alle ongelukjes die zich kunnen voordoen. Denk aan een laptop die valt of een glas water dat over het toetsenbord wordt gemorst. Daarnaast heeft de student ook de garantie dat de accu lang mee gaat, als deze is verzekerd wordt de accu ook vervangen als blijkt dat deze naar enkele jaren flink in zijn kracht achteruit gaat..

Of ze nu kiezen voor alleen garantie of voor een volledige verzekering, studenten kunnen altijd rekenen op een leenlaptop, zodat hun schoolwerk geen hinder ondervindt tijdens eventuele reparaties.

 

Meer weten?
Laat hieronder uw gegevens achter

 

Waarom Studywise?

  • Geschikte laptop per opleiding 
  • Leenlaptop bij reparatie
  • Eenmalige betaling of Abonnement
  • Juiste software is al geïnstalleerd
  • Vloeistof- en Brandschadedekking
  • Scherm- en valschadedekking 
  • Wereldwijde schadeverzekering
  • Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop 
  • Gratis thuisbezorging